Je sluit een maand nadat je hem verloond hebt en je niet wilt dat er nog wijzigingen worden gemaakt in die maand.

  • Deze functionaliteit vind je wanneer je op kantoor klikt en dan in het tweede blok op Maand afsluiten.

  • Een groen bolletje geeft aan dat de maand open is. Een rood kruisje geeft aan dat de maand door iemand afgesloten is.

  • Klik op dit groene / rode icoon om de maand te sluiten of te openen.

  • L1NDA zal ook opslaan wie wanneer de periode heeft afgesloten. Op deze manier kun je de juiste persoon eventueel raadplegen als jij hem wilt heropenen.

 Wat wordt er geblokkeerd voor wie?

  • Alle soorten wijzigingen in het rooster worden geblokkeerd. Denk hierbij aan diensten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Wijzigingen maken met het planbord. Standaardrooster kopiëren naar deze periode. Diensten registreren / accorderen. Ook externe systemen zoals kassa's en klokkastjes kunnen geen wijzigingen meer in het rooster maken.

  • Mochten er toch nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden in een gesloten maand. Dan moet de maand heropend worden. 

LET OP!
L1NDA waarschuwt je als je een wijziging probeert te maken in een periode die al afgesloten is. L1NDA zal je inlichten wie deze periode heeft afgesloten, zodat je makkelijk met de juiste persoon in contact kunt komen.

Heb je het antwoord gevonden?