De integratie tussen L1NDA en Nmbrs® werkt op twee vlakken:

  1. Personeelsgegevens kun je vanuit Nmbrs® naar L1NDA synchroniseren, zodat de personeelsgegevens in L1NDA gelijk blijven aan die van Nmbrs®.

  2. De gewerkte uren kun je vanuit L1NDA naar Nmbrs® sturen waardoor je een groot gedeelte van de voorbereidingen voor de maandelijkse verloning in Nmbrs® reeds hebt uitgevoerd.

Synchronisatie personeelsgegevens
Tijdens de personeelssynchronisatie worden een groot aantal personeelsgegevens en contractgegevens uit Nmbrs® gehaald en in L1NDA bijgewerkt. Wil je een verandering in deze gegevens aanbrengen, dan moet je dat in Nmbrs® aanpassen. Dan wordt het bij de volgende synchronisatie aangepast in L1NDA.

De volgende persoonsgegevens worden uit Nmbrs® gehaald en in L1NDA bijgewerkt.

L1NDA velden:

  • Voornaam

  • Achternaam

  • E-mailadres

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats

  • Administratie ID

  • Telefoonnummer 1

  • Telefoonnummer 2

  • Burger Service Nummer

  • Adres

  • Woonplaats

De volgende contractgegevens worden uit Nmbrs® gehaald en in L1NDA bijgewerkt. Let op, het heeft dus geen zin om wijzigingen in deze gegevens in L1NDA door te voeren, doe dit altijd in Nmbrs® en synchroniseer daarna met L1NDA.

L1NDA velden:

  • Filiaal- Startdatum

  • Einddatum

  • Salaris

  • Uren per week

  • Dagen per week

  • Woonplaats

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over hoe de contractdata van Nmbrs® opgehaald wordt door L1NDA.

Wat als ik een medewerker wil toevoegen?

  1. Maak de medewerker eerst aan in Nmbrs®. Als je daarna in L1NDA de personeelsgegevens synchroniseert, dan zal de nieuwe medewerker meegestuurd worden en kun je deze aanmaken in L1NDA. Belangrijk; er worden alleen actieve Nmbrs medewerkers (type Loondienst actief) gesynchroniseerd naar L1NDA! In dit Nmbrs artikel lees je meer over medewerkerstypes in Nmbrs.

  2. Of, als je een medewerker al wilt inroosteren die nog niet als (actieve) medewerker in Nmbrs® staat. Maak dan de medewerker eerst in L1NDA aan. Je kunt hem dan direct gaan inroosteren. Zodra de medewerker in Nmbrs® staat kun je hem/haar bij de eerstvolgende synchronisatie synchroniseren naar L1NDA de personeelsgegevens worden dan bijgewerkt.

Wat als ik een medewerker wil verwijderen?

Wanneer je in Nmbrs een medewerker een uit dienst datum geeft, wordt de medewerker in Nmbrs® gedeactiveerd (nu wordt hij niet meer meegestuurd tijdens de synchronisatie). Vervolgens kun je in L1NDA de medewerker ook deactiveren (dan kan de medewerker niet meer inloggen in L1NDA). Je hoeft dus niet perse te synchroniseren om een medewerker te verwijderen.

LET OP!
Alleen actief personeel in Nmbrs wordt gesynchroniseerd naar L1NDA. Deactiveer de medewerker pas in Nmbrs® na de laatste verloning en gewenste wijzigingen!

Heb je het antwoord gevonden?