Je kunt de gegevens van een medewerker bewerken, hoe je dit doet vind je terug in dit artikel.

Het bewerken van de gegevens van een personeelslid

• Voor het bewerken van een medewerker klik je rechtsboven op L1NDA en vervolgens op Personeel.

• je ziet nu de personeelslijst, hierin kun je de medewerker aanklikken die je wilt bewerken.

• Vervolgens klik je rechtsboven op het bewerk icoon om de gegevens van een medewerker te bewerken.

• Ga naar stap 2 en klik onderaan de pagina op Klaar, de gewijzigde gegevens worden opgeslagen.

• Wanneer je een medewerker in twee of meer teams wilt indelen kun dit doen door de Ctrl-toets  of command-toets  ingedrukt te houden en dan de teams te selecteren.