Wanneer een medewerker uit dienst is, en het contract is beëindigd kun je de medewerker deactiveren. Op deze manier hebben zij geen toegang meer tot L1NDA.

Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  • Klik op L1NDA (links bovenin) en dan op Personeel;

  • Klik op de naam van de betreffende medewerker in de personeelslijst;

  • Vervolgens kun je rechts bovenin op het poppetje-met-een-min-teken klikken;

  • Daarna krijg je onderstaande pop-up scherm, klik hier op Ja. De medewerker is nu gedeactiveerd en de medewerker zal hier een mail van ontvangen.

LET OP!
Diensten die al op het rooster staan en gepubliceerd zijn, verdwijnen niet automatisch uit het rooster nadat de medewerker is gedeactiveerd. Deze dien je dan handmatig uit het rooster te verwijderen.
Als de betreffende medewerker in je standaardrooster staat, is het belangrijk om hem of haar uit het standaard rooster te halen voor je deze weer gaat kopiëren. 

Heb je het antwoord gevonden?