Je mag de volgende stappen nemen om jaren te vergelijken in de statistieken:

• Klik op L1NDA en dan op Kantoor.

• Klik op Statistiek in het middelste blok.

• Klik links bovenin op het hamburger menu (zie afbeelding).

• Selecteer bij start datum de dag in het eerste jaar wat je wilt zien, bv: 01-01-2019

• Selecteer bij einddatum de datum tot wanneer je het wilt zien, bv eind 2019 of eind deze week.

• Selecteer bij interval Per jaar.

• Vervolgens kun je op 'rooster' laten staan.

• Klik op Bereken (zie afbeelding).

• Klik vervolgens op Totaal dan zul je per jaar de statistieken zien.

Je kunt dit ook nog verder filteren. Bijvoorbeeld op filiaal. mocht je meerdere filialen hebben. Volg de onderstaande stappen mocht je dit willen.

• Selecteer bij Splits op *filiaal*.

• Vink het filiaal aan wat je wilt zien.

• Klik op Filter.

• Vervolgens zie je de statistieken voor dat specifieke filiaal.