Met een type dienst kun je een taak toewijzen aan een medewerker voor die dag. Zo weet de medewerker wat voor taak hij/zij die dag moet vervullen.

• Klik op L1NDA links bovenin en dan op rooster.

• Wanneer je een dienst toevoegt heb je ook de optie Type dienst.

• klik hierop en selecteer de gewenste type dienst.

• Jessey is ervan op de hoogte dat hij vandaag de komende twee dagen de Chef opzich neemt.

LET OP!
Mocht je nog geen type diensten hebben en hier graag mee willen werken, dan kunnen wij deze voor je toevoegen. Mail dan naar support@l1nda.com!