Momenteel is het alleen mogelijk om in L1NDA personeel te synchroniseren via de Loket integratie. De overgang naar de Loket.nl RESTful API veroorzaakt problemen bij het versturen van de uren.

L1NDA en Loket.nl analyseren momenteel of en welke data er binnen de nieuwe Loket.nl RESTful API beschikbaar wordt gesteld voor L1NDA.

In de tussentijd kun je de uren handmatig aan je accountant door te geven. In dit artikel leggen we uit hoe je de urenregistratie naar Excel kunt exporteren. Dit Excel bestand kun je vervolgens naar je accountant opsturen.

We zijn uiteraard samen met Loket hard aan het werk om dit probleem op te lossen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld, ook namens Loket.nl