Met de volgende stappen kun je je Lightspeed integratie opnieuw autoriseren. Zorg dat je je Lightspeed inloggegevens bij de hand hebt!

• Wanneer je bent ingelogd in L1NDA ga je naar Kantoor;

• ga naar Lightspeed L- Series onder het kopje 'Integraties'.

• Selecteer een filiaal en klik op de button om naar stap 2 te gaan;

• Klik op 'Status' en verander van 'Enabled' naar 'Disabled'.
    Sla dit op.

• Zodra je dit hebt gedaan, volg je de stappen om opnieuw te autoriseren via dit artikel.